jeudi 5 novembre 2015

Ankomst i Peru

Klokken er 6 om morgenen og vi er alle vågne. Tidsforskellen kan stadig mærkes! Til gengæld har vi det fint nu og lider ikke længere af hojdesyge.
Det var godt nok en hård tur  herover. Selve flyveturen gik supergodt (12 timer fra Madrid til Lima). Drengene var eksemplariske : der var ligefrem andre flypassagerer der kommenterede at "de var vel nok søde og stille" - men de fik vist også set et par film og sovet lidt!!
Da vi kom til Lima (lidt over klokken 18) ville de ikke lukke os ind i afgangshallen. Vi skulle vente i 9 timer !! - og skulle først flyve næste morgen klokken klokken 3.40. Vi var alle megatrætte og havde bare lyst til at sove så vi måtte lægge os på et hårdt gulv i en gang i afgangshallen/ankomsthallen som var en slags indkøbscenter fyldt med larmende mennesker hele natten. Drengene sov, især Maxime, og Benoît og jeg skiftedes til at holde os vågne. Klokken halv to om natten kunne vi endelig gaa igennem security og komme ind i gaten hvor vi kunne lægge os på nogle luksusstole -i forhold til det kolde gulv. Så har drengene også prøvet hvordan det er at være hjemløs og sove hvorsomhelst. 


Men vi kom frem til Cuzco efter ca. 27 timers rejse, ret udmattede. Og nu har vi været her i 4 dage. Det må I læse om i næste kapitel☺.

1 commentaire:

  1. Bonjour, toute la classe des CE vous salue. On a réussi à comprendre votre mot grâce à la traduction google. On Espère que Maxime pourra nous écrire bientôt. Il nous manque. On attend d'autres photos avec impatience. On a regardé ou vous vous trouvez avec google Earth.
    Bises à tous.
    La classe des CE

    RépondreSupprimer