dimanche 10 janvier 2016

La Serena.

Vandet er vist ikke så varmt!
Næste stop bliver en rigtig badeby : La Serena med lange badestrande og store bølger. Her regner vi med at blive et par dage for at tage på en arrangeret tur til et stjerneobservatorium men ender med at have 6 overnatninger fordi vi endnu engang ikke rigtig har heldet med os. Vejret er nemlig hver aften en smule skyet og derfor bliver alle stjernekiggerture aflyst aften efter aften... I mellemtiden laver vi lektier med drengene, skriver på vores blog og går på stranden.
Heldigvis ligger der også en Alliance française i byen hvor drengene får lov til at låne bøger så de sluger den ene bog efter den anden!

Den sidste aften kommer vi endelig afsted til dette famøse observatorium hvor vi får lov til at kigge i teleskoper og får lange forklaringer om universet og stjernekonstellationer på engelsk alt imens vi forsøger at oversætte lidt af det til drengene som keder sig lidt og samtidig er ved at falde i søvn! Lidt skuffende over alt for meget teknisk når man ikke kender noget som helst til stjernehimlen og har ventet i en uge på denne ekskursion.
Millionvis af stjerner får vi dog set men ingen ufoer i sigte - bare rolig. Men pas på, chilenerne spøger ikke med de små grønne mænd fra rummet men tror fuldt og fast på ufoer. Nogle franskmænd som har slået sig ned her i Chile har fortalt os at man flere steder i landet kan støde på platforme der er bygget som landingsplads til disse hypotetiske uidentificerede flyvende objekter...
Vi falder om i vores senge klokken halv 3 om natten vidende at endnu en bus venter på os næste morgen hvor vi skal videre til næste destination.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire